Christina Wheeler

Afvallen Tilburg

Afvallen Tilburg

Afvallen is niet iets dat makkelijk gaat. De meeste mensen stoeien hun hele leven met hun lichaam en proberen om af te vallen. De fout die mensen vaak maken is dat ze denken dat ze heel weinig moeten eten om af te vallen. Dit is alleen niet het geval. Natuurlijk, minder eten kan leiden tot gewichtsverlies, maar het gaat niet om de hoeveelheid die u eet, maar om wat u eet. Daarnaast redt u het met alleen gezond eten vaak ook niet. Het is namelijk erg belangrijk om gezond eten te combineren met sporten. Het juiste sportschema kan een grote impact hebben als u wilt afvallen. Wij zijn hier experts in en helpen u graag met onze kennis over voeding en sport.

Voedingsschema

Afhankelijk van het doel dat u heeft kunnen wij samen gaan kijken naar een voedingsschema. Aan het begin is het vooral uitproberen. Wat werkt wel voor u en wat niet. Omdat ieder lichaam anders werkt heeft iedereen ook een andere aanpak nodig om af te vallen. Het is erg lastig om de beste manier te vinden voor u zonder hulp, daarom staan wij voor u klaar. We gaan eerst samen in gesprek over wat uw doelen en verwachtingen zijn. Zo zijn wij op de hoogte van elkaar en wat wij aan elkaar hebben. Vervolgens gaan wij samen testen wat werkt voor u en hoe wij dit het beste kunnen inzetten. Hoe gemotiveerder u bent, hoe beter wij kunnen helpen. Als u echt wilt gaan voor uw doelen, dan zullen wij er alles aan doen om deze doelen te realiseren samen met u.

Personal training helpt u met afvallen in Tilburg

Als u wilt beginnen met afvallen samen met een personal trainer uit Tilburg, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken, deze gegevens vindt u gemakkelijk op onze website. Denk goed na over wat uw doelen zijn, als u hierover nog twijfelt, dan kunnen wij hier altijd over meedenken. Wij stellen graag samen met u doelen op om er vervolgens alles aan te doen om deze samen zo effectief mogelijk te behalen. Of u nu wilt afvallen, fitter wilt worden of spieren wilt laten groeien, wij begeleiden u graag tijdens deze reis. Als u net zoveel zin heeft om te beginnen als ons, neem dan meteen contact met ons op. Dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn en beginnen wij zo snel mogelijk aan het perfecte trainings– en voedingsschema voor u!