Personal trainer Goirle

Velen hebben het doel om fitter te worden. Bijvoorbeeld door meer te gaan trainen, in combinatie met gezondere voeding nuttigen. Echter blijkt in de praktijk vaak dat dit makkelijker lijkt dan dat het is. Wanneer de eerste boost aan motivatie langzaam afneemt, krijg je het steeds moeilijker om het vol te houden. Er is dan eigenlijk behoefte aan een stok achter de deur. Iemand die ervoor zorgt dat je je doelen consistent bereikt. Als personal trainer in Goirle is Martijn de Wijs in staat om precies dit te leveren.

Een stok achter de deur met personal training

Kies je voor een personal training uit de regio, dan kies je voor een stok achter de deur Het grootste voordeel van personal training is voor veel mensen dat het een stok achter de deur is. Wanneer je namelijk een afspraak personal training in Goirle hebt staan, is de kans een stuk kleiner dat je afbelt of zelfs niet op komt dagen. Het is simpelweg een natuurlijke reactie om dan toch vaker in de sportschool aanwezig te zijn. Daardoor bewijs je jezelf ook een dienst door met een personal trainer te gaan werken. Het is niet alleen een kwestie van ‘betere oefeningen doen’ of ‘professioneel trainen’. Veel vaker is het doel van personal training in Goirle om als stok achter de deur te fungeren. Je gaat dan binnen enkele weken al merken dat deze keuze zich uitbetaalt. Voor je het weet, begin je al fysieke en mentale resultaten te merken.
Personal Trainer Goirle

Personal trainer in regio Goirle met een persoonlijke aanpak

Martijn heeft alle rust, ruimte en focus op jou en je doelen Met personal training in Goirle kies je voor een persoonlijke aanpak. Martijn gaat er bijvoorbeeld voor zorgen dat je gaat trainen op een manier die je aan je doelen helpt. Uiteindelijk heeft iedereen andere doelen. Bovendien is iedereen ook anders. De een begint bijvoorbeeld op een wat hoger startpunt dan de ander. Het is dan wel belangrijk dat een personal trainer hier rekening mee houdt. Bij Martijn kan je daar gerust van op aan. De voordelen van werken met deze personal trainer uit Goirle zijn bijvoorbeeld:
 • Focus op jouw doelen: Bij Martijn ligt de focus altijd op jouw doelen. Wil je bijvoorbeeld als man zijnde eindelijk eens gespierd worden? Zo gespierd dat je biceps bijzonder duidelijk zichtbaar worden? Of heb je als vrouw altijd al gedroomd van een sixpack? Of zeer afgetrainde benen en billen? Wat je doel ook is, aan de hand van een persoonlijke aanpak ben je in staat om het te bereiken. Zolang je met een personal trainer maar een stok achter de deur hebt. Iemand die precies weet wat er nodig is om het voor elkaar te krijgen.
 • Gevarieerde aanpak: Ook de gevarieerde aanpak van Martijn is iets wat men vaak waardeert. Lang niet iedereen heeft behoefte aan iemand die je continu aan het opjagen is. Misschien heb je juist wel veel meer aan iemand die je op een subtiele wijze de weg wijst. Bijvoorbeeld door middel van een goede communicatie. En door tussen de oefeningen door een klein praatje te maken. Waar je ook behoefte aan hebt, voor Martijn is het geen probleem om hierin te voorzien. Zo ben je met deze personal trainer in Goirle altijd op je gemak.
 • Ruimte voor suggesties: Tot slot is er altijd ruimte voor suggesties. Bijvoorbeeld om extra focus te leggen op een bepaald onderdeel. Of om wat flexibeler om te gaan met je trainingstijden. Uiteindelijk is het namelijk wel belangrijk dat je de personal training in Goirle ook als prettig beschouwt. Martijn weet als geen ander dat het zijn taak is om een leuke uitdaging te creëren. Zo ga je dankzij de personal training alleen maar meer zelfvertrouwen opbouwen.
Voor Martijn de Wijs ben je niet slechts een nummer, maar echt een persoon met unieke doelen. Hij kijkt er dan ook erg naar uit om samen met jou deze doelen te gaan bereiken. Zo hoef je het niet langer in je eentje te doen, maar heb je iemand naast je die je helpt. Iemand die je de weg wijst, je inspireert en je motiveert. Uiteindelijk gaat het dan nooit lang duren voordat je de eerste stappen richting het behalen van jouw persoonlijke doelen zet. Binnen de kortste keren ben je dan alweer aan nieuwe doelen toe.
Personal Trainer Goirle

Personal trainer uit Goirle voor training op maat

Personal trainer uit Goirle die werkt met op maat gemaakte trainingsschema’s Personal training op maat is heel belangrijk om op een goede manier aan de slag te gaan. Uiteindelijk is iedereen namelijk weer anders. Hierdoor is het nooit een goed idee om met een heel standaard schema aan de slag te gaan. Niet alleen zijn je doelen misschien anders, maar ook het startpunt waarvan je begint en je sterke en zwakke punten spelen een rol. Al met al biedt personal training op maat bijvoorbeeld voordelen als:
 • Meer motivatie: Training op maat van een personal trainer in Goirle gaat zorgen voor meer motivatie. Iets wat in de praktijk namelijk vaak voorkomt, is dat men weinig motivatie voelt om aan de slag te gaan. Zeker wanneer je eigenlijk niet helemaal weet waar je mee bezig bent. Er heerst dan een bepaald gevoel dat je ‘maar wat doet’. Met een trainingsschema op maat weet je in ieder geval zeker dat een expert ernaar heeft gekeken. De personal trainer uit Goirle heeft de juiste kennis in huis om te beslissen wat het beste voor je is. Zo voel je je direct al een stuk gemotiveerder om aan de slag te gaan. De overtuiging dat het gaat leiden tot bepaalde resultaten is er. En dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste. Tegenslagen gaan je er dan niet van weerhouden om door te zetten. Samen met je personal trainer blijf je volhouden.
 • Specifiek gericht op jouw wensen en vaardigheden: Daarnaast is ieder individueel dus anders. Zo is het heel goed mogelijk dat jij je vooral fit wilt voelen. Het maakt je daarbij niet zoveel uit of je er ook gespierd uitziet. Een ander persoon wil juist weer graag vooral een gespierd uiterlijk kweken. Zaken als conditie en uithoudingsvermogen hoeven dan niet per se de focus te krijgen. Uiteindelijk hangt het van jouw specifieke wensen af hoe je de training aan gaat pakken. Een personal trainer als Martijn weet als geen ander hoe hij de training op deze wensen af moet stemmen. Daarbij is het uiteraard ook van belang dat je specifieke vaardigheden in acht worden genomen. Misschien heb je bijvoorbeeld wel een hele slechte conditie om mee te beginnen. Of krijg je snel pijn in je rug van bepaalde oefeningen. Allemaal zaken waar een personal trainer rekening mee houdt. Training op maat is dan ook écht training op maat.
 • Lichaamshouding vanaf het begin correct: Verder heeft een personal trainer een enorme toegevoegde waarde op het gebied van lichaamshouding. Wat namelijk vaak genoeg gebeurt, is dat men een oefening net verkeerd uitvoert. Hierdoor belast je bijvoorbeeld onnodig de nek, onderrug of een ander gewricht. Wanneer je dit keer op keer op dezelfde manier aan zou pakken, ga je op een gegeven moment met echte problemen te maken krijgen. En dus is een snelle correctie van je houding dan belangrijk. Hierdoor maak je vanaf dat moment diezelfde fout niet meer. Je leert jezelf dan de gewoonte aan om de desbetreffende oefening op een correcte wijze uit te voeren. Wanneer je traint zonder een personal trainer, heb je dit voordeel niet. Je komt dan pas veel later achter deze verkeerde lichaamshouding, wanneer het al te laat is.
 • Realistisch zijn: Ook is het zeker niet onbelangrijk om realistisch te zijn. Dit is misschien nog wel één van de grootste fouten die mensen bij het beginnen van training maken. Denk bijvoorbeeld aan goede voornemens in het nieuwe jaar. Heel vaak zie je dat de doelen voor het nieuwe jaar bijzonder ambitieus zijn. Van helemaal niet of sporadisch sporten wil je dan ineens naar 4 of 5 keer sporten per week gaan. Op zich een goede doelstelling natuurlijk. Het jammere is alleen dat het overgrote deel dit vervolgens niet volhoudt. Het is namelijk niet voor iedereen te doen om zo’n grote verandering door te maken. Dit moet langzaamaan een gewoonte worden. Of je moet een personal trainer als stok achter de deur hebben. De kans is dan al een stuk groter dat je wel op blijft komen dagen. Wees realistisch met jezelf. Is het misschien een goed idee om een personal trainer in ieder geval te overwegen?
 • Minimale tijdverspilling: Tot slot gaat een personal trainer in Goirle ook zorgen voor minimale tijdverspilling. Je kan het beeld van iemand die op zijn of haar telefoon zit in de sportschool waarschijnlijk wel voor je halen. Er worden over het algemeen zeeën van tijd verspild. Bijvoorbeeld door te veel rust te nemen, door afgeleid te raken of door simpelweg te lang op je telefoon te zitten. Met een personal trainer in Goirle heb je ook op dit gebied een stok achter de deur. Martijn zorgt er bijvoorbeeld voor dat je maximaal gebruik maakt van je tijd met de personal trainer. Bovendien heb je ook zelf steeds sneller door dat een uurtje wel snel voorbij is. Je wilt je tijd met de personal trainer dan onbewust toch maximaal benutten. Training op maat met een personal trainer voorkomt zo dat je dus onnodig tijd verliest. Je bent in de sportschool maximaal effectief bezig. Zo hou je zelfs nog extra tijd over voor andere zaken.

Personal trainer uit Goirle voor voedingsadvies

Voor praktische voedingsadviezen waar je direct mee aan de slag kan moet je bij Martijn zijn Een laatste punt wat we ook zeker niet moeten vergeten, is dat je van een personal trainer uit Goirle veel voedingsadvies op doet. Iemand als Martijn weet bijvoorbeeld als geen ander wat je allemaal aan voeding nodig hebt. En ook hier geldt dan weer dat verschillende doelen leiden tot verschillende voedingsadviezen. Bij een voedingsadvies van een personal trainer uit Goirle moet je daarom denken aan:
 • De juiste voedingsstoffen voor jouw persoonlijke doel: Voedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij het behalen van een specifiek doel. Zo hoor je bijvoorbeeld niet voor niets vaak dat bodybuilders erg veel eiwitten binnen moeten krijgen. Eiwitten zijn vereist om spieropbouw mogelijk te maken. Maar ook is het bijvoorbeeld belangrijk dat je de juiste brandstof in je lichaam hebt op het moment dat je aan een training begint. Dit zijn allemaal zaken waar een personal trainer je graag over informeert. Zo weet je precies wat je aan voeding wel of niet moet innemen. In plaats van jezelf tegen te werken, maak je het jezelf zo nog makkelijker om je persoonlijke doelen te bereiken.
 • Beste moment om te eten: Daarbij is het ook zaak om meer te leren over de beste momenten om te eten. Zo heeft iemand als Martijn alle kennis in huis op het gebied van voedingstoffen voor, tijdens en na een training. Het is namelijk niet zo dat dit voor iedereen hetzelfde is. Net als de training, is er ook qua voeding behoefte aan een persoonlijke aanpak. Met jouw personal trainer als expert leer je al snel veel meer over de beste momenten op een dag om iets te eten of te drinken.
 • Wanneer wat eten: Daarnaast let je met een personal trainer meer op wanneer je wat eet. Het is bijvoorbeeld geen toeval dat voetballers op de dag van een wedstrijd veel pasta eten. Deze koolhydraten zet het lichaam snel om in energie. Hierdoor is het een belangrijke bron van energie bij een flinke krachtinspanning. Ook met betrekking tot jouw trainingen, is het zaak om met een correct voedingspatroon rekening te houden. Afhankelijk van jouw specifieke doelen vertelt Martijn je graag meer over wanneer je wat het beste kunt eten. Zo voel je je al snel een professional, die goed op de hoogte is van wanneer wat wel of niet gegeten dient te worden.
 • Bewustwording: Bewustwording is waar het eigenlijk allemaal om draait. Maar weinig mensen weten wat ze op het gebied van voeding nu eigenlijk wel en niet moeten doen. Zeker in combinatie met (intensieve) training. Je hebt daardoor een heel ander voedingspatroon nodig dan iemand die eigenlijk nooit aan intensieve beweging doet. Denk alleen al aan de extra calorieën die je op een dag verbrand. Deze moet je normaal gesproken wel aanvullen.
 • Calorierestrictie: Verder is calorierestrictie met betrekking tot voedingsadvies erg belangrijk. Wil je bijvoorbeeld afvallen of een sixpack creëren? Dan is het belangrijk dat je zoveel mogelijk vet verliest, terwijl je tegelijkertijd spier opbouwt. Wat je dan vaak ziet, is dat men voor calorierestrictie gaat. Zodanig dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je er op een dag verbrand. Om dit echter te bereiken, moet je wel letten op wat je eet. Een personal trainer gaat je hier stap voor stap bij helpen.
 • Gewicht bijhouden: Als laatste punt heeft het ook veel zin om je gewicht bij te houden. Bijvoorbeeld voorafgaand aan iedere personal training. Dit is een stukje motivatie om niet alleen in de sportschool zelf je best te doen, maar ook daarbuiten. En we hebben het dan over het volgen van het voedingsadvies van de personal trainer. Wanneer je deze namelijk strikt volgt, is de kans groot dat je dit op de weegschaal terugziet. Bijvoorbeeld in de vorm van een lager gewicht of een lager vetpercentage.

GA VOOR GOUD

Vul je gegevens in en wij helpen je snel verder