PHP, personal hormonal profiling

Zit je niet lekker in je vel? Dan hebben wij daar iets voor, namelijk het PHP (Personal Hormonal Profiling) concept! Lees voor de Personal Hormonal Profiling methodiek snel verder.
PHP Personal Hormonal Profiling

PERSONAL HORMONAL PROFILING HELPT JOU VERDER

Wie herkent het niet,… die ontevredenheid voor de spiegel!? En die frustratie, omdat je inmiddels fanatiek bent gaan sporten en je voeding en lifestyle al hebt aangepast, maar de gewenste resultaten maar niet opschieten. Of dat lusteloze gevoel door een tekort aan energie. Of zelfs periodes van depressie. Kortom, het verlangen om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten.

Personal Hormonal Profiling (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten?

Door continu goede duidelijke uitleg te geven over o.a. dit soort vraagstukken, hebben al duizenden mannen en vrouwen hun doelen weten te bereiken met PHP (Personal Hormonal Profiling). Het PHP (Personal Hormonal Profiling) concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien. 

PHP Personal Hormonal Profiling

VOOR WIE IS PHP (PERSONAL HORMONAL PROFILING)

GEZONDHEID IS DE BASIS VAN MIJNPHP (PERSONAL HORMONAL PROFILING)

  • alleen op je probleemgebieden vet verliezen?
  • een slankere taille?
  • strakkere benen en billen?
  • eindelijk eens een platte buik of misschien zelfs een sixpack?
  • af van die depressies en je weer gelukkig voelen?
  • beter slapen en ’s morgens fitter en energieker opstaan?
  • je stresslevels verminderen?
  • snel resultaten zien van al je inspanningen

Waarom diëten niet werken

Dit is dus totaal anders dan wat er gebeurt bij de meeste (crash)diëten waarbij de calorie-inname dusdanig beperkt wordt dat je lichaam als het ware in ‘survival-modus’ gaat en je behalve wat vet voornamelijk spiermassa verliest. Stop je vervolgens met het dieet dan gaat je lichaam extra veel vet opslaan om zich voor te bereiden op toekomstige ‘barre tijden’. Het zogenaamde jojo-effect.

Bovendien heb je hiermee een negatieve invloed uitgeoefend op je hormonale balans en daarmee je gezondheid. Je verliest misschien tijdelijk wat kilo’s maar gaat er slechter uitzien omdat je lichaam in catabole (=afbraak) staat is gekomen. Je herkent het vast wel bij jezelf of iemand in je omgeving: het typisch ingevallen gezicht, meer rimpels, slappe/overtollige huid en weinig energie hebben.

Werkwijze PHP (Personal Hormonal Profiling)

Het PHP-traject start met een 12-punt huidplooi meting en een vragenlijst. Op 12 verschillende plekken op het lichaam gaan we de huidplooi meten. De verhouding tussen de verschillende huidplooien geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalans.

Uit de metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van de klacht of het probleem. Op basis van de meetgegevens en vragenlijst maken we een geheel persoonlijk protocol gericht op voeding en training. Hiermee gaan we samen aan de slag tijdens de personal training en is er tussentijds contact om vragen en zaken waar je tegenaan loopt op te lossen.

Na 4 – 6 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed ‘bijgetrokken’ dat het zinvol is om de schema’s  aan te passen. Mogelijk voert op dat moment een andere disbalans de boventoon en zal daar op gericht gaan worden.

Vergelijk het met het laag voor laag afpellen van een ui…. zo wordt met PHP (Personal Hormonal Profiling) hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze) in balans gebracht, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.

AANPAKKEN DIE HANDEL!

Vul je gegevens in en wij helpen je snel verder