Christina Wheeler

Personal Trainer made

Beginnen met sporten met een specifiek doel kan spannend zijn. Het verschilt immers bij iedereen hoe snel en hoeveel resultaat u ziet. Het is dan ook best lastig om die stap te zetten en om echt te beginnen met deze uitdaging. Wij begrijpen dat en willen u graag vergezellen tijdens deze eerste stap en de rest van de reis. Naast dat wij u persoonlijk begeleiden op locatie en tijdens trainingen, helpen wij u ook aan de hand van een app. Wij staan altijd voor u klaar en houden aandachtig uw proces in de gaten. 

Personal trainer Made

1-op-1 training

U kan ervoor kiezen om 1-op-1 training te krijgen van een personal trainen in Made. Deze vorm van training is persoonlijk en intensief. Een trainer heeft zijn volledige aandacht voor u en zal u dan ook tot het uiterste pushen. Deze manier van trainen is effectief en erg nuttig. Samen met uw personal trainer gaat u op zoek naar de beste manier van sporten voor u. Dit is voor iedereen anders en het kan soms best een uitdaging zijn om te ontdekken wat voor u het beste werkt. Het is daarom erg handig dat onze personal trainers zo getraind zijn dat ze voor u het beste sportschema kunnen samenstellen. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met u om te kijken of u het ook ziet zitten. Uiteindelijk gaat het erom dat u het gevoel heeft dat u dichterbij uw doel komt. Goed om te onthouden is dat deze reis voor iedereen anders is en anders verloopt. Het kan zijn dat de een veel sneller resultaat ziet dan de ander en hier is helaas niet veel aan te doen. Vertrouw op uw personal trainer en uiteindelijk zal u uw doel behalen. 

Naast 1-op-1 training kunt u er ook voor kiezen om 1 op 2 training te krijgen. Als u samen met iemand een doel heeft gesteld om bijvoorbeeld fitter te worden, dan kan het zo zijn dat u motivatie uit elkaar kunt halen. Als u kiest voor 1 op 2 training kunt u samen met uw partner, vriend of familielid de uitdaging aangaan. Als iemand anders hetzelfde doorgaat als u zelf, dan kan dit soms heel krachtig zijn. Ga daarom voor uzelf kijken wat u nodig heeft om zo gemotiveerd mogelijk dit pad af te leggen.

Waarom personal trainer Made inschakelen?

Alleen sporten kan vaak leiden tot afhaken of blessures. Als u een personal trainen uit Made inschakelt, dan weet u zeker dat u de beste hulp krijgt. Wat ook uw doelen zijn wij helpen u graag. Naast Made kunt u ook terecht op de locaties in Oosterhout en of Breda. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een personal trainer in Made, Oosterhout of Breda.